четверг, 18 января 2018 г.

Нас вітає Національна академія педагогічних наук України

З нагоди 25-річча Національної академії педагогічних наук України, для науковців, науково-педагогічних працівників, управлінців, аспірантів, студентів, усіх хто цікавиться проблемами розвитку освіти і суспільства, у грудні 2017 року вийшла книга «Національна академія педагогічних наук України – 25 років», в якій висвітлюється діяльність Національної академії педагогічних наук України. Зроблено акцент на науково-практичному аспекті діяльності – співпраці з навчальними закладами. Зокрема експериментальними майданчиками установ НАПН  України. Одним з таких закладів дошкільної освіти є наш дошкільний навчальний заклад №60 «Горобинонька» м. Миколаїв.
В книзі зазначено, що педагогічний колектив дошкільного закладу здійснює освітньо-розвивальний процес із урахуванням сучасних вимог та використанням інноваційних методик, що в дошкільному закладі працюють відкриті, ініціативні, активні, сучасні педагоги віддані  дітям, спроможні допомогти та розкрити своє серце кожній дитині.





З нагоди 25-річча НАПН України, президентом Національної академії педагогічних наук України, академії НАН України, академії НАПН України Кременем В.Г. педагогічний колектив дошкільного закладу нагороджено дипломом за творчу співпрацю та вагомий внесок у впровадження результатів науково-дослідницької роботи.  


Комментариев нет:

Отправить комментарий